Tsitsipas S. – Khachanov K.: 1

RObookmaker
aprilie 12, 2024
19 Vizualizări

Sfatul nostru: Tsitsipas S. – Khachanov K.: 1

12.04.2024 11:00

Stefanos Tsitsipas este unul dintre cei mai buni jucători pe zgură din circuitul ATP la ora actuală și are succes de multă vreme, mai ales la Monte Carlo. A câștigat chiar Mastersul de la Monaco în 2021 și 2022, iar alături de Turneul Campionilor, acestea sunt cele mai mari trofee din colecția sa.

Tsitsipas aștepta cu nerăbdare, pe bună dreptate, și partea de zgură a sezonului din acest an, mai ales după o performanță oarecum jenantă în turneele pe suprafață dură. La Monte Carlo, însă, și-a revenit și a ajuns în sferturile de finală fără să piardă vreun set, reușind să-l elimine în optimi pe un alt jucător foarte bun pe zgură, Alexander Zverev.

În sferturile de finală, Tsitsipas îl va înfrunta pe Karen Khachanov, care a avut mult mai mult succes pe beton de-a lungul carierei sale, iar zgura nu este una dintre suprafețele sale forte. Avantajul lui Tsitsipas este cu siguranță faptul că îl poate înfrunta pe Khachanov. La urma urmei, el l-a învins în șapte din cele nouă meciuri pe care le-au disputat.

Pe ce să pariezi:

Lui Tsitsipas îi place foarte mult turneul de la Monte Carlo. L-a câștigat de două ori și, în mod tradițional, deschide în forță partea de zgură a sezonului. El poate reuși în sfertul de finală de vineri și îl poate învinge pe Khachanov.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

WAZAMBAPariază pe Wazamba cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker