Vsetín – Zlín: câștigătoarea seriei Zlín

RObookmaker
aprilie 2, 2024
21 Vizualizări

Alegerea noastră: Vsetín – Zlín: câștigătoarea seriei Zlín

02.04.2024 17:30

Istoria se repetă. După un an, finala primei ligi de hochei va oferi din nou un prestigios și atractiv derby valah, pe care anul trecut Zlín l-a câștigat cu 4:2.

Berbecii s-au strecurat în sferturile de finală în ultima rundă a sezonului regulat și au făcut același lucru și în acest an. Ambele serii au trebuit să înceapă pe gheața adversă, Prostějov a fost eliminat cu 3:0, Litoměřice a fost învins cu 4:3, iar avansarea i-a costat o mulțime de nervi și călătorii obositoare în nordul Boemiei, pe care au trebuit să le suporte de trei ori. În orice caz, Zlín a gestionat cu curaj finalul, a luptat cu ambele spade Litomerice cu zero (2:0, 4:0) și i-a depășit clar pe californieni. Lucrul pozitiv este că, spre deosebire de playoff-ul de anul trecut, cel de anul acesta nu are accidentări.

Vsetín a intrat în playoff la fel ca și anul trecut de pe locul doi și a pierdut doar un singur meci atât cu Přerov, cât și cu Jihlava. Chiar și așa, semifinalele au fost mai grele decât arată rezultatul final. Dukla a fost un adversar mai mult decât egal, iar Vsetín a trebuit să îi mulțumească în special portarului lor Zhukov, care a fost cel mai bun jucător al seriei.

Dacă anul trecut, Vsetín a câștigat trei din cele patru meciuri dintre ele în sezonul regulat, anul acesta rivalii au făcut schimb de rezultate, iar Zlín a avut mai multe succese (2:4, 5:4, 2:1 sn, 4:3). Jan Srdínko, campionul extraligii cu Vsetín, care a preluat Berbecii înainte de al doilea derby al sezonului, are un bilanț de 100% în ele.

Pe ce să pariezi:

Favorită pe hârtie în această serie este Vsetín, care pornește acasă. Este echipa gazdă, dar nu a câștigat niciuna dintre cele două finale anterioare. Zlín a arătat anul trecut că poate ridica nivelul în playoff. Având în vedere asimetria cotelor, un pariu pe victoria generală a Berbecilor are valoarea sa incontestabilă.

Încredere:

5/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

IVIBETPariază pe Ivibet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!!
Autor RObookmaker