Lorient – Brest: Brest câștigă cel puțin o repriză – Da

RObookmaker
martie 31, 2024
22 Vizualizări

Pronosticul nostru: Lorient – Brest: Brest va câștiga cel puțin o repriză – Da

31.03.2024 13:00

Programul de duminică din Ligue 1 franceză începe cu prestigiosul derby regional al Bretaniei dintre Lorient și Brest, cele două echipe intrând pe două poziții complet diferite. În timp ce Lorient face tot posibilul pentru a se menține deasupra locurilor retrogradabile, Brest luptă senzațional pentru locul doi și, implicit, pentru calificarea directă în Liga Campionilor. Își vor confirma oaspeții rolul de favoriți pe hârtie și își vor învinge rivalii din apropiere pentru a doua oară în acest sezon?

Lorient l-a luat prin surprindere pe Monaco în runda trecută, conducând cu 1-0 încă din primul minut, grație unui autogol. Cu toate acestea, elevii antrenorului Régis Le Bris au avut și câteva pasaje slabe în acest meci, în care au marcat de două ori, dar au reușit să egaleze în ultima clipă, după colaborarea dintre Imran Louza și Tiemoué Bakayoko în prelungiri, pentru 2-2. Punctul obținut pe terenul favoritei valorează aur pentru „Les Merlus” în ultimele opt runde ale luptei pentru salvare și ar dori să construiască ceva asemănător acasă, deoarece s-au cam zbătut acolo în acest sezon. Într-adevăr, Lorient a câștigat doar unul dintre precedentele opt meciuri disputate pe Stade du Moustoir de la începutul lunii noiembrie (1-2-6), în timp ce în ultimele două ocazii în care au venit cu golul, au reușit să adune doar un singur șut pe poartă.

Brest a avut și ea motive de bucurie după ultima rundă, pentru că în meciul cu Lille, când nu o duceau prea bine, Martin Satriano a reușit să-i salveze pe „Pirați” cu un gol egalizator, foarte important într-o confruntare directă cu o rivală de clasament. Astfel, trupa antrenorului Éric Roy și-a păstrat locul doi în fața lui Monaco, care a fost învinsă ultima dată de Lorient, dar și în fața amintitei Lille. Kamory Doumbia, care a decis victoria lui Brest cu patru goluri în decembrie și care de atunci a tăcut pe scena campionatului, trebuie să-și amintească cu drag de ultimul meci cu Lorient. Acest lucru s-ar putea schimba, deoarece el a avut o contribuție semnificativă pentru echipa națională a Mali cu un gol în timpul săptămânii în victoria lor 2-0 împotriva Nigeria, finalistul Cupei Africii Națiunilor din acest an, ceea ce i-ar putea câștiga un start în echipa de start și ar putea construi pe performanța sa recentă împotriva rivalului lor regional.

Pe ce să pariezi?

Lorient a arătat la Monaco că poate fi un adversar cu adevărat neplăcut pentru favorită, dar Brest va fi atentă la asta, pentru că anul acesta a arătat clar că poate face față unor meciuri la fel de tensionate. Nu ne putem aștepta la un meci prea spectaculos, pentru că este un derby, iar acesta aduce adesea multe faulturi și lupte personale. În orice caz, înclin spre o victorie a echipei din deplasare, cel puțin una dintre reprize. Dubla este și ea tentantă, însă mă descurajează finalizările excelente ale lui Lorient din acest sezon, care le-a adus de multe ori puncte prețioase.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker