Lamens S. – Fruhvirtova L.: 2

RObookmaker
martie 28, 2024
19 Vizualizări

Sfatul nostru: Lamens S. – Fruhvirtova L.: 2

29.03.2024 01:00

Linda Fruhvirt va juca pentru primul său sfert de finală din acest sezon la turneul pe zgură de la San Luis Potosí. Adversara ei va fi Suzan Lamens din Olanda.

Talentata cehoaică a fost anunțată ca având un mare viitor. Cu toate acestea, ea a ocupat la un moment dat și locul 49 în clasament. Cu toate acestea, adolescenta în vârstă de 18 ani se luptă în prezent pe terenuri. La Indian Wells nu a reușit să se califice, iar la Miami, unde a obținut un bilet pentru turneul principal, a cedat în primul tur în fața lui Rogers, jucătoarea echipei locale.

Așa că cea mai mare dintre surorile Fruhvirt a plecat în căutarea formei pierdute la mai micuța oprire-douăzeci de ani. De asemenea, ea a schimbat suprafața dură cu zgura și și-a făcut debutul câștigător pe ea. Împotriva argentinianului Carle, al optulea favorit, a strălucit cu o răsturnare de situație și un triumf greu de obținut cu 6:7(2), 6:4 și 7:6(5).

Din acest punct de vedere, viitoarea ei întâlnire s-ar putea să nu fie atât de dificilă. Lamens se află pe locul 156 în clasament la vârsta de 24 de ani și nu a fost niciodată mai sus. Victoriile ei de până acum în acest an au venit în circuitul inferior ITF, unde s-a confruntat cu adversare de un cu totul alt nivel de performanță. Ultima ei apariție a fost la turneul indoor de la Ricany, unde a pierdut în primul tur în fața cehoaicei Tereza Valenta, în vârstă de 17 ani. La San Luis, tragerea la sorți i-a acordat-o pe Hinojosa Gómez, calificată acasă, locul opt în clasament, pe care a învins-o cu 6:4, 6:3.

Pe ce să pariezi:

Au trecut exact doi ani de când Fruhvirt, la doar 16 ani, a învins-o pe Azarenka din Belarus și pe belgianca Mertens la Miami. Ea o are în mână, fără îndoială, dar are nevoie disperată să-și regăsească calmul pierdut. Și s-ar putea să reușească acest lucru săptămâna aceasta, la un eveniment mai slab calitativ din Mexic. Dacă vrea să revină în top 100, ea trebuie pur și simplu să învingă adversare de calitate ITF.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

WAZAMBAPariază pe Wazamba cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker