Lille – Lens: Remiză cu dublă șansă

RObookmaker
martie 28, 2024
20 Vizualizări

Alegerea noastră: Lille – Lens: Remiză cu dublă șansă

29.03.2024 21:00

Etapa a douăzeci și șaptea a Ligii 1, după ultima pauză națională înaintea Campionatului European din Germania din iunie, este încadrată de două mari capete de afiș. Primul va avea loc în nordul Franței, unde vom asista la tradiționalul „Derby du Nord” (în traducere Derby du Nord) dintre Lille și Lens. Primul meci din acest an s-a încheiat la egalitate, 1-1. Ce echipă va fi mai fericită de data aceasta și se va apropia de râvnitele locuri din Liga Campionilor?

În urmă cu două săptămâni, Lille a făcut un meci foarte bun pe terenul celei de-a doua clasate, Brest. Cu toate acestea, o serie de ocazii au fost transformate de elevii antrenorului Paul Fonseca într-un singur gol, marcat de nimeni altul decât Jonathan David, pentru care a fost cel de-al 80-lea său gol în competiție în culorile alb-roșii ale clubului din nordul Franței. Totuși, Lille a încasat golul cu zece minute înainte de final și pentru a șaptea oară în acest sezon a plecat de la un meci în deplasare cu doar un punct, după 1-1. Vineri, „câinii” se întorc pe terenul lor mult iubit, unde au pierdut ultima dată la sfârșitul lunii septembrie, iar de atunci au rămas neînvinși în treisprezece meciuri competitive în toate competițiile (9-4-0), păstrând un scor alb de opt ori în acest timp!

După ce a învins acasă pe Brest cu 1-0 într-un meci important, Lens nu a reușit să câștige următorul meci pe teren propriu decât o săptămână mai târziu, pierzând cu 1-3 în fața unei Nice în dificultate. „Sang et Or” au fost scufundați de tragicele greșeli individuale ale jucătorilor din defensivă (Medina, Mendy și Khusanov), care au decis nu doar înfrângerea menționată mai sus, ci și coborârea pe locul 6, unde Lens se află pe urmele lui Marseille, Rennes și Reims. Astfel, echipa antrenorului Franck Haise nu se va deplasa cu siguranță pe terenul unui rival regional foarte neplăcut, mai ales având în vedere ultimele zece meciuri disputate la Lille, în care Lens a pierdut de opt ori (1-1-8).

Pe ce să pariem?

Lille este considerată o favorită legitimă, având în vedere rezultatele recente și palmaresul foarte bun pe teren propriu. Cu toate acestea, meciurile imediat după pauza națională, când echipele nu au fost în mare parte împreună, tind să fie înșelătoare din multe puncte de vedere, așa că voi opta pentru un pariu pe o remiză la pauză sau la finalul meciului. Ultimele două partide disputate între cele două formații în ultimul an calendaristic s-au încheiat 1-1, iar un astfel de rezultat nu ar fi surprinzător în preajma partidei de vineri. De asemenea, este destul de probabil ca echipa gazdă să rupă egalitatea la pauză, după schimbarea de tabere în favoarea sa.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker