Litvínov – Kometa Brno: Dublă șansă – remiză

RObookmaker
martie 26, 2024
17 Vizualizări

Alegerea noastră: Litvínov – Kometa Brno: Șansă dublă – remiză

26.03.2024 17:30

Cinci meciuri – cinci victorii pentru echipa oaspete. În seria sferturilor de finală din play-off dintre Litvínov și Brno, banalul „casa mea, castelul meu” cu siguranță nu se aplică.

Kometa a reușit să egaleze seria la 2:2, după două înfrângeri pe teren propriu. A pus capăt seriei de șapte meciuri fără înfrângere a adversarului și pare să fi obținut un important avantaj psihologic.

În meciul de duminică, Brno a condus într-un Rondo plin de oameni, dar Litvínov a reușit să egaleze în ultima repriză și în prelungiri pentru a completa răsturnarea de scor până la final 2:1. Dacă în precedentele trei dueluri s-au marcat cel puțin șase goluri, de această dată disputa a fost rară.

După cum se vede din ce în ce mai bine, este extrem de dificil să prezici ceva în această serie. Cele două vecine de clasament au fost despărțite de doar trei puncte la finalul sezonului regulat și era de așteptat să fie o confruntare echilibrată în sferturile de finală.

Pe ce să pariezi:

Va fi greu în meciul 6. Litvínov are două săbii imaginare în mâini, în timp ce Kometa are un cuțit la gât. Marți, vom vedea probabil un start mai precaut și un spectacol mai echilibrat. Din nou, detaliile ar putea fi decisive, așa că o șansă dublă pentru o remiză în prima repriză sau după 60 de minute pare a fi un pariu bun. Acest pronostic a funcționat în majoritatea meciurilor din această serie de până acum.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker