SUA – Mexic: fiecare echipă înscrie câte un gol/ONU

RObookmaker
martie 24, 2024
20 Vizualizări

Pronosticul nostru: SUA – Mexic: fiecare echipă va înscrie/UN

25.03.2024 02:15

Cea de-a treia ediție a Ligii Națiunilor CONCACAF va culmina la Dallas cu un meci între două dintre cele mai mari rivale din regiune.

Americanii au câștigat primele două ediții ale competiției, dar au fost la câteva secunde de înfrângere în semifinalele de joi. Jamaicanii au condus din secunda 30 până în ultimele cinci minute ale timpului regulamentar, când au marcat pe un corner al lor. Prelungirile au fost apoi decise de două goluri marcate de atacantul Haji Wright, de la Coventry. Mexicanii au avut o evoluție mai ușoară, învingând Panama cu 3-0, dar rezultatul este ușor înșelător. Panama a fost mai activă la capitolul șuturi, dar mexicanii au fost cât se poate de eficienți în final.

În orice caz, americanii sunt ușor favoriți în finală, deoarece au avantajul terenului propriu și se pot baza pe un palmares mai bun în ultimele meciuri. Ei nu au mai pierdut în fața mexicanilor de șase meciuri consecutive, câștigând patru dintre ele, inclusiv prima lor finală din Liga Națiunilor – o victorie cu 3-2 în prelungiri.

Pe ce să pariezi:

Meciurile sunt foarte prestigioase, se joacă la intensitate mare, cu ocazii de ambele părți, așa că ambele finaliste ar trebui să dea lovitura.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker