Pardubice – Hradec Kralove: 1

RObookmaker
martie 23, 2024
21 Vizualizări

Sfatul nostru: Pardubice – Hradec Kralove: 1

23.03.2024 17:00

Pardubice își confirmă rolul de favorită în seria sferturilor de finală cu Hradec Králové. Cea mai bună echipă din sezonul regulat conduce cu 3:1 în meciuri, după două victorii acasă a reușit să câștige o dată pe gheața adversă. Al cincilea meci din această serie se va juca din nou la Pardubice, unde echipa gazdă va încerca să ajungă în semifinale.

Ultima confruntare a oferit un spectacol defensiv neobișnuit. Pardubice a avut nevoie doar de un singur gol, marcat de Paulovic în minutul 6, și a obținut o victorie lejeră, 1-0. În general, meciurile de la Hradec au ieșit puțin din trendul stabilit la începutul sferturilor de finală de la Pardubice, când în ambele partide s-au văzut multe goluri și hochei dur, de multe ori peste limită.

Sâmbătă, Hradec va avea un cuțit imaginar la gât. Dacă vizitatorii nu vor reuși și nu vor câștiga pe gheața din Pardubice pentru prima dată din februarie 2022, sezonul lor se va încheia. Din acest motiv, vor încerca să creeze presiune și să joace ofensiv pentru a prelua rapid conducerea, dar asta va deschide și portițe pentru contraatacuri. Iar Pardubice, care a fost cea mai bună echipă ofensivă din campionat în sezonul regulat, poate pedepsi astfel de lucruri.

Pe ce să pariezi:

Pardubice are șansa de a încheia seria sferturilor de finală cu Hradec în fața propriului public. Ei vor profita de această oportunitate și vor obține sâmbătă o victorie importantă care îi va trimite în semifinale.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker