Litvínov – Kometa Brno: Cine va înscrie primul gol – Litvínov

RObookmaker
martie 22, 2024
20 Vizualizări

Sfatul nostru: Litvínov – Kometa Brno: Cine va înscrie primul gol – Litvínov

22.03.2024 17:00

Litvínov a pierdut seria de șapte victorii consecutive în sfertul al treilea de finală cu Kometa, ratând astfel ocazia de a ajunge la loviturile de departajare imaginare. Cu toate acestea, Verva deține în continuare toate atuurile și va fi favorită la câștigarea celui de-al treilea punct vineri.

În capitala Moraviei, Chimica s-a impus mai întâi cu 2:1, după o lovitură de departajare, iar apoi a trecut cu 5:1 de adversarii săi. Litvínov a făcut și ea un meci solid joi în fața propriilor fani. Atacantul britanic Liam Kirk i-a înveselit la 52:43 cu al doilea său gol al meciului, dar avantajul de 3:2 nu a durat nici un minut. Mai mult, la finalul minutului 55 erau conduși cu 3:4, acesta fiind rezultatul final al meciului.

Meciul a fost foarte echilibrat, lucru bine declarat de statistica aruncărilor la poartă. Litvínov a fost mai bună la acest capitol cu o singură încercare (38:37). Cu toate acestea, ei au fost echipa mai activă în debutul meciului, lucru care ar trebui să se repete vineri, având în vedere avantajul propriului stadion.

Pe ce să pariezi:

Nord-americanii au marcat primul gol în cele trei meciuri ale seriei de până acum. După deznodământul neplăcut de ieri, elevii antrenorului Mlejnek vor începe de la început și vor prelua din nou conducerea.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

IVIBETPariază pe Ivibet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!!
Autor RObookmaker