Seattle- Buffalo: 2

RObookmaker
martie 18, 2024
22 Vizualizări

Alegerea noastră: Seattle- Buffalo: 2

18.3.2024

Buffalo a revenit cu ghearele în lupta pentru playoff datorită unei forme destul de decente. Ultima înfrângere, 1:4 în fața concurentei directe Detroit, i-a afectat din nou, dar este încă jucabilă. Sabres sunt acum la cinci puncte în spatele celor de la Red Wings. În prezent, se află într-o deplasare care ar putea foarte bine să fie factorul decisiv. Pentru a începe, se confruntă cu o echipă care probabil că este deja scoasă din joc în Vest – Seattle, care are în prezent 11 puncte.

În ultimele 10 zile, Sabres au fost mai buni în fiecare aspect al jocului. Trageri, goluri așteptate, aruncări periculoase sau chiar și aruncări în inferioritate numerică, unde Sabres are o rată de succes de 92% în ultimele patru meciuri. Seattle este în prezent foarte rău în față. În ultimele patru meciuri, au avut o medie de 24 de aruncări, o rată de reușită a aruncărilor de doar 6 la sută și un procentaj de aruncări periculoase de un tragic 38 la sută. Nu este surprinzător faptul că Krakens au marcat doar șase goluri în ultimele patru meciuri, patru dintre ele în poarta lui Vegas.

Pe ce să pariezi: Sabres vin hotărâți, cu flacăra încă pâlpâind că ar putea și ar trebui să lupte pentru playoff. Ei sunt într-o formă mai bună în acest moment.

Încredere: 7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker