Juventus – Genoa: 1

RObookmaker
martie 17, 2024
16 Vizualizări

Sfatul nostru: Juventus – Genoa: 1

17.03.2024 12:30

Remiza de pe teren propriu cu Atalanta (2-2) a fost pentru a șasea oară în ultimele șapte meciuri când Juventus nu a reușit să câștige și a pierdut astfel locul doi. Genoa a suferit a doua înfrângere consecutivă în ultima etapă, când a cedat în fața celor de la Monza (2-3) într-un meci interesant pe teren propriu, iar speranțele de a termina în prima jumătate a clasamentului s-au redus semnificativ.

Suporterii și-au exprimat clar nemulțumirea față de prestația lui Juventus, iar antrenorul Allegri s-a plâns că ar fi avut nevoie de mai mult sprijin din partea stadionului în anumite momente. Echipa gazdă speră acum să fie salvată de revenirea golgheterului Vlahovic, care s-a remarcat data trecută datorită cartonașelor, dar absența conducătorului de joc Rabiot se dovedește în continuare crucială. Dar nici unitatea defensivă nu joacă într-o stare de spirit ideală, după ce a marcat în patru meciuri la rând pe teren propriu pentru prima dată în aproape doi ani.

Genoa se află în fața celui de-al doilea meci la rând în deplasare împotriva unui adversar puternic, deoarece l-a pierdut pe precedentul, 1-2 la Inter, după o luptă curajoasă. Elevii lui Alberto Gilardino au reușit să obțină 13 puncte în deplasare în acest sezon (3-4-7) și cu siguranță ar fi putut face mai mult în unele cazuri. Cu toate acestea, au avut un succes relativ (1-1-2) pe terenul echipelor din prima jumătate a clasamentului.

Pe ce să pariezi:

Juventus a câștigat doar o singură dată acasă în ultimele patru meciuri (1-2-1), dar înainte de asta a avut o serie de cinci victorii la rând aici. Și vor continua cu Genoa, pe care au învins-o aici de trei ori la rând în campionat.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker