Mallorca – Granada: 1

RObookmaker
martie 16, 2024
22 Vizualizări

Sfatul nostru: Mallorca – Granada: 1

16.03.2024 14:00

Deși a plecat din capitala catalană fără niciun punct, Mallorca a confirmat forma tot mai bună pe care o are în urmă cu o săptămână la Barcelona. Au pierdut cu 0:1 în fața favoritei, primind golul decisiv cu un sfert de oră înainte de final. Insularii au luat șapte puncte în precedentele patru etape de campionat (2-1-1) și au sărit de pe locurile de retrogradare pe actualul loc 15. Ca bonus, Mallorca a obținut un loc în finala Cupei Regelui (prin Real Sociedad), în care o va înfrunta pe Bilbao. Toate acestea îi fac favoriți în meciul cu Granada de sâmbătă.

Vizitatorii nu sunt într-o formă la fel de bună. În runda trecută, au pierdut cu 2-3 acasă cu Real Sociedad și și-au prelungit așteptarea pentru o victorie la opt etape (0-3-5). În deplasare, Granada are doar două puncte de la începutul sezonului (0-2-11) și este cea mai slabă din acest punct de vedere din campionat. Cu 57 de goluri marcate, vizitatorii (alături de Almería) sunt și cea mai slabă echipă în defensivă din competiție.

Pe ce să pariezi:

Mallorca împarte deseori puncte cu adversarii pe teren propriu (4-7-3), dar ar trebui totuși să învingă Granada. Numărul unu.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker