Liberec – Karviná: victorie acasă – 1

RObookmaker
martie 9, 2024
19 Vizualizări

Sfatul nostru: Liberec – Karviná: victorie acasă – 1

09.03.2024 15:00

Liberec a intrat în primăvară cu o victorie în fața Olomoucului, dar de atunci echipa a adunat doar remize și înfrângeri, și a abandonat și Cupa. Aceasta nu este o carte de vizită prea bună pentru antrenorul Kozel, care trebuie să fie precaut, în fond noul patron este foarte ambițios și pretențios.

Echipa gazdă se află astfel sub o presiune parțială, iar împotriva ultimei echipe Karviná trebuie să muncească din greu. Liberec continuă să fie afectată de o serie de absențe medicale (Bačkovský, Frýdek, Plechatý) și de absențe pe card (Doumbia), dar acasă este a patra cea mai bună echipă din FORTUNA:LIGA, imediat după cele trei mari (Sparta, Slavia, Plzen), iar asta contează. La Nisa, echipa are încredere și joacă activ și ofensiv.

Nici Karviná nu este completă, Ayaosi și Ezeh sunt în cărți, și mai supărătoare sunt absențele medicale, Mikus și Budinski ar fi fost în echipa de start. Nou-venita în competiție a obținut un singur punct în primăvară, iar sistemul defensiv al echipei continuă să eșueze, primind de cinci ori la rând 2 sau mai multe goluri. Posibila îmbunătățire este oferită de sosirea „de ultimă oră” a suedezului Berqvist, dar și el a jucat în trecut în echipe în care prestația defensivă nu a fost ideală și are partea lui de vină.

Ultima echipă din clasament a pierdut de 7 ori pe teren străin, în timp ce vizitatorii sunt și ei în urmă la final, marcând cu 11 goluri mai puțin decât Slovan. Echipa se află sub o presiune din ce în ce mai mare, iar antrenorul Jarábek este amenințat.

Pe ce să pariezi:

Mediul de acasă și prestația defensivă slabă a lui Karviná favorizează destul de clar Liberec. Există absențe de ambele părți, dar mai notabile pentru vizitatori. Karviná a dominat ultimul meci, dar vizitatorii sunt în acest moment defazați. Numărul unu.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker