Zbrojovka Brno – Tábor: fiecare echipă înscrie câte un gol/UN

RObookmaker
martie 8, 2024
29 Vizualizări

Sfatul nostru: Zbrojovka Brno – Taborsko: fiecare echipă va înscrie/UN

09.03.2024 18:00

Al treilea loc de baraj se va juca sâmbătă seara, pe strada Srbská, care este deținută în mod surprinzător de Tábor cu un avans de un punct înaintea meciului.

Zbrojovka va cuceri cea mai puternică apărare a competiției, Jihočeši a fost singura echipă care și-a împins media de goluri marcate sub unu, a păstrat al nouălea zero al sezonului în deschiderea primăverii pe teren propriu cu Chrudim, dar remiza 0:0 nu i-a mulțumit prea mult. Adevărul este că Tábor a fost lipsit de cel mai bun marcator al toamnei, Dordic, plus încă doi jucători care au revenit pentru meciul de la Brno.

Mitropolia Moraviei de Sud a fost din nou ocupată săptămâna aceasta, când s-a aflat că vânzarea acțiunilor clubului, anunțată cu mare fast anul trecut, s-a dus din nou pe apa sâmbetei, astfel că proprietarul rămâne proprietar, Václav Bartoněk, detestat de fani. Între timp, echipa a pierdut încă un punct valoros în fața celor de la Dukla (3:3). Înainte de meciul de la Julisce, ar fi putut accepta remiza, dar când ești în avantaj de trei puncte, în mod logic ești supărat. În orice caz, partea pozitivă a fost că Zbrojovka a marcat chiar și fără canonicistul distanțat Řezníček.

Pe ce să pariezi:

Brno are probleme la sârbi (3-1-4) și pariul pe o victorie acasă la cote mici este o aventură pierzătoare. Cu revenirea celor mai buni marcatori, ar fi bine să încercați ca ambele echipe să înscrie – s-a întâmplat de patru ori în cinci meciuri reciproce din liga a doua.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker