Real Madrid – RB Leipzig: câștigător Real/mai puțin de 4.5 goluri în meci

RObookmaker
martie 6, 2024
24 Vizualizări

Alegerea noastră: Real Madrid – RB Leipzig: Real câștigătoare/mai puțin de 4.5 goluri în meci

06.03.2024 21:00

Real Madrid merge la meciul revanșă după un weekend încins în campionatul Spaniei, la Valencia (2-2), în care Jude Bellingham a văzut cartonașul roșu pentru proteste după finalul partidei. Starul englez marcase potențialul gol al victoriei cu câteva momente înainte, doar că arbitrul a fluierat o ultimă dată, destul de insensibil, în timp ce centrul a zburat în careu.

Oricum, Real este probabil ultima care se poate plânge de defavorizarea arbitrilor, în urmă cu doar trei săptămâni, la Leipzig, a primit un gol în minutul 2, care a fost anulat de VAR din cauza unui presupus offside. Clubul german a resimțit pe bună dreptate nedreptatea și trebuie să recupereze deficitul de 0:1 pe Bernabéu. Brahim Díaz a marcat unicul gol imediat după pauză, după o acțiune individuală de excepție. Los Blancos au fost lipsiți de Bellingham, accidentat, care a fost cel mai productiv jucător al echipei în toamnă, cu un bilanț de 4+3.

Meciul de deschidere a fost unul ofensiv cu două fețe, încât a fost surprinzător faptul că s-a marcat un singur gol. Ambele echipe au produs în total 30 de aruncări, iar Leipzig a câștigat cu 9:3 la cele dintre buturi. La Madrid, oaspeții trebuie să înscrie, altfel parcursul lor în Liga Campionilor se va încheia în optimi pentru a treia oară în ultimele patru încercări. Die Rotten Bullen s-au pus la punct pentru revanșă mai bine decât Real, măturând Bochum cu 4-1 în Bundesliga și menținându-se la egalitate de puncte cu Dortmund, ocupanta locului patru.

Pe ce să pariezi:

Odată ce Real va câștiga primul meci din play-off-ul Ligii Campionilor, nu va scăpa de promovare. Cu Bellingham în componență, vor fi chiar mai puternici decât Leipzig, pe care au învins-o acasă. Poți dubla șansele să câștige, combinând cu mai puțin de cinci goluri în meci. La urma urmei, în singurul duel reciproc de la Madrid, în urmă cu un an și jumătate, a câștigat cu 2-0.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

WAZAMBAPariază pe Wazamba cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker