Colorado – Chicago: Colorado -2.5 goluri

RObookmaker
martie 5, 2024
22 Vizualizări

Alegerea noastră: Colorado – Chicago: Colorado -2.5 goluri

05.03.2024 03:07

Colorado Avalanche este a patra echipă din Conferința de Vest și una dintre cele mai mari pretendente la Sfântul Graal al hocheiului. Prestația echipei nu a fost ideală în ultimele săptămâni, dar principalul lucru în sezonul regulat este să termine pe locurile retrogradabile, lucru pe care jucătorii de la Avalanche îl fac perfect.

Și în multe meciuri sunt fericiți să tragă. Săptămâna trecută, forța lor s-a simțit la Dallas, pe care Colorado a învins-o cu 5-1, dar și la Chicago. La începutul lunii martie, Blackhawks a jucat în Illinois, iar Colorado și-a declasat adversarii cu 5-0.

Compararea performanțelor celor de la Colorado și Chicago nu este suficient de bună. Blackhawks este o echipă în reconstrucție, motiv pentru care a căzut complet în a doua jumătate a sezonului, când multe echipe intră în modul playoff și își ridică nivelul de performanță. Ei au pierdut șase meciuri la rând și paisprezece din ultimele cincisprezece. Nu prind deloc pe gheață în multe momente, după cum o demonstrează recordul lor sumbru de 125:218.

Pe ce să pariezi:

Ultima dată când Colorado și Chicago au jucat între ele, Avalanche a câștigat. Echipa formată din Nathan MacKinnon, Mikka Rantanen și Cale Makar va încerca să își învingă rivalii cu cel puțin trei goluri în următorul meci.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

WAZAMBAPariază pe Wazamba cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker