Verona – Sassuolo: Sassuolo înscrie în prima repriză.

RObookmaker
martie 3, 2024
20 Vizualizări

Pronosticul nostru: Verona – Sassuolo: Sassuolo va înscrie în prima repriză.

03.03.2024 12:30

Trei puncte în ultimele șase meciuri (0-3-3) o mențin pe Verona în continuare la limita retrogradării, deși în această rundă pornește în afara zonei retrogradabile, dar numai datorită scorului. Locul său a fost luat de Sassuolo, care a suferit o înfrângere grea, 1-6 cu Napoli la mijlocul săptămânii.

Verona a câștigat ultima dată la mijlocul lunii ianuarie și este în continuare una dintre candidatele fierbinți la retrogradare. Clubul și-a vândut aproape toate vedetele în ianuarie și asupra sa planează amenințarea falimentului, dar antrenorul Baroni și noii jucători nu se dau bătuți. Cu toate acestea, meciul crucial de salvare împotriva lui Sassuolo va arăta cum stă cu adevărat Verona.

Sassuolo nu a fost ajutată de un gol rapid pentru a prelua conducerea împotriva lui Napoli. Începutul meciurilor nu este o problemă, după cum o demonstrează cele 15 goluri marcate în primele 30 de minute de joc, lucru cu care doar Bologna, Inter sau Fiorentina se puteau lăuda înainte de această rundă. Cu toate acestea, neroverzii nu au fost ajutați până acum de schimbarea antrenorului și au suferit a șasea înfrângere în ultimele șapte partide (0-1-6), iar șederea lor în prima ligă începe să fie păguboasă.

Pe ce să pariezi:

Dacă există un lucru la care Sassuolo se pricepe anul acesta, acela este deschiderea meciurilor. Au fost primii care au marcat în 11 ocazii, dintre care șapte au venit în primele 15 minute. Pe lângă faptul că nimeni din campionat nu a marcat mai mult de cele 15 goluri în prima jumătate de oră de joc, neroverzii au marcat înainte de minutul 30 de joc în trei meciuri consecutive.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker