Sevastova A. – Riera J.: 1

RObookmaker
februarie 27, 2024
16 Vizualizări

Alegerea noastră: Sevastova A. – Riera J.: 1

27.02.2024 17:00

Letona Anastasija Sevastova a revenit în februarie pe terenurile de tenis după concediul de maternitate și a reușit să ajungă în sferturile de finală la primul său turneu, la Cluj, în România. Ea va încerca să se bazeze pe acest rezultat pozitiv la Austin, în SUA, unde o va înfrunta pe Julia Riera, o argentiniană de 21 de ani.

Riera și-a deschis sezonul la Brisbane, în Australia, unde a reușit, surprinzător, să treacă din calificări până în optimi. Cu toate acestea, ea nu s-a bazat pe acest rezultat în turneele următoare. La Australian Open, ea a abandonat în calificări, iar la turneul WTA 125 (echivalentul Challengers masculin) de la Puerto Vallarta, la care a fost slab frecventată, a terminat în turul al optulea.

Deși Sevastova este clar lipsită de experiență de joc, ea a arătat la Cluj că nu a uitat de tenis. O altă mamă din lungul șir de mame ale tenisului, ea vrea în continuare să demonstreze că la 33 de ani poate lăsa o amprentă mai semnificativă în circuitul de top, chiar dacă este conștientă că nu va ajunge la poziția de altădată (a fost numărul 11 mondial).

Pe ce să pariezi:

Sevastova este o jucătoare de tenis de calitate, cu o varietate de lovituri, ceea ce îi lipsește deocamdată lui Riera. Câștigătoarea a patru turnee WTA intră victorioasă în turneul de la Austin (SUA) și va urma turneul de la Cluj.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker