Karlovy Vary – Trinec: 2

RObookmaker
februarie 23, 2024
19 Vizualizări

Sfatul nostru: Karlovy Vary – Trinec: 2

23.02.2024 17:30

Echipa locală Karlovy Vary continuă să ocupe al doisprezecelea și ultimul loc în playoff. La finalul sezonului regulat, Energie nu traversează deloc un sezon bun, având o singură victorie în ultimele opt meciuri, acasă cu Mladá Boleslav. Occidentalii au în continuare probleme în plan ofensiv, având doar patru goluri marcate în ultimele trei runde. Ultima a fost jucată la Pardubice, unde au cedat cu 5:2. În repriza a doua au reușit să egaleze, dar Dinamo a decis meritat meciul cu trei goluri în ultima repriză.

Vizitatorii de la Trinec au prins o formă excelentă și au câștigat șase meciuri la rând. În acest fel și-au asigurat participarea în sferturile de finală ale playoff-ului. Oțelarii se descurcă bine în acest moment atât în defensivă, cât și în ofensivă. În ultimele șase meciuri au marcat 30 de goluri și au primit doar de opt ori goluri. Din acest punct de vedere, sunt clar cele mai bune din întreaga competiție. În atac, trio-ul celor mai productivi silezieni – Martin Ruzicka, Andrej Nestrašil și Daniel Voženílek – este cel mai productiv. Acest trio a marcat un total de 21 de puncte în ultimele trei runde. În ultimul meci, Trinec a învins acasă pe Litvínov cu 5:2. Duelul a fost decis de trei goluri în power-play ale oțelarilor. Coechipierii lui Zdeněk Moták au avut din nou o prestație convingătoare și va fi foarte dificil pentru adversari să le întrerupă seria de victorii.

Pe ce să pariezi:

Trinec se află în prezent într-o situație complet diferită de cea a echipei locale Energie. Pe bilet alegem victoria echipei din deplasare. Echipa Ocelar a câștigat ultimul meci în vestul Boemiei cu 3:0.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

IVIBETPariază pe Ivibet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!!
Autor RObookmaker