Liverpool – Luton: Liverpool -1,5: 1

RObookmaker
februarie 21, 2024
20 Vizualizări

Alegerea noastră: Liverpool – Luton: Liverpool -1,5: 1

21.02.2024 20:30

Victoria cu 4-1 la Brentford, cu goluri marcate de revenitul Salah, a menținut-o pe Liverpool în fruntea clasamentului, care nu se va schimba datorită șovăielii lui Manchester City în fața lui Chelsea, înainte de începerea acestei runde. Luptând pentru salvare, Luton nu se va aștepta la nimic ușor pe Anfield, vizitatorii pierzând ultima dată 1-2 acasă cu Manchester United, deși au ajuns la a 12-a apariție consecutivă în PL!

Liverpool a dominat pe stadionul său în acest sezon (10-2-0), dar acum adăugați la asta cinci victorii din ultimele șase apariții în deplasare în campionat și șansele lor de a câștiga titlul au crescut semnificativ. O bancă de rezerve bine pregătită este, de asemenea, în mare măsură responsabilă pentru campania din acest an, deoarece rezervele Reds au procurat deja 20 de goluri – cele mai multe dintre toate echipele din PL.

Dacă ne uităm la ultimele cinci meciuri disputate de Luton în deplasare (în toate competițiile) nu veți găsi nicio înfrângere (3-2-0). Oricât de evident ar fi, merită să ne amintim că vizitatorii au jucat la Sheffield, Burnley, Bolton, Everton și Newcastle. Și a fost în ultimul duel cu un adversar puternic că anumite neajunsuri au arătat deja, când Luton a marcat patru goluri (4-4).

Pe ce să pariezi:

Liverpool a pierdut neașteptat 1-1 la Luton în prima lor întâlnire, dar nu va face așa ceva acasă și în această formă. Elevii antrenorului Klopp au câștigat patru din ultimele cinci meciuri cu cel puțin două goluri și vor prelungi această serie.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

RABONAPariază pe Rabona cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker