Colorado: înscrie primul gol al meciului

RObookmaker
februarie 21, 2024
19 Vizualizări

Alegerea noastră: Colorado: înscrie primul gol al meciului

21.02.2024 03:07

Denver este situat la o altitudine de 1600 de metri. Se știe că echipele care vin să joace aici au avut probleme de aclimatizare. Este pur și simplu mai greu pentru ei să respire. O persoană normală nu și-ar da seama, dar un atlet care trebuie să transpire dintr-odată prin tricou cu siguranță o face. Este întotdeauna o mare problemă pentru echipele care vin la Denver și joacă imediat. Exact cu asta se va confrunta Vancouver astăzi, după ce a jucat ieri în Minnesota, a călătorit după meci, a ajuns undeva în jurul miezului nopții și va juca astăzi cu Colorado.

Canucks a pierdut ieri un meci nebunesc în care încă mai conducea cu 5-2 în a doua repriză, dar în cele din urmă a căzut cu 7-10. Ei au avut probleme uriașe de disciplină, cu turnura din perioadele a doua și a treia decisă pe cinci pe trei jocuri de putere pe care Vancouver le-a oferit în mod repetat echipei locale. Nu a fost un fiasco total, dar Canucks au fost peste tot în știri cu acest joc, deoarece nu a existat un joc ca acesta în acest sezon.

Să reținem acest lucru, pentru că nu înseamnă neapărat că Colorado va câștiga astăzi. Ei vor avea cu siguranță un adversar determinat. Dar jocul de deschidere ar trebui să aparțină pur și simplu lui Avalanche, având în vedere diferența de aclimatizare descrisă mai sus. În plus, ei sunt acasă și au o echipă de top condusă de vedetele Cal Macar și Nathan MacKinnon.

Pe ce să pariezi:

Altitudinea este un bonus care joacă în favoarea noastră. Să pariem pe echipa gazdă să fie mai fizică la începutul meciului și să înscrie primul gol.

Încredere: 6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker