Everton – Crystal Palace: 1

RObookmaker
februarie 19, 2024
20 Vizualizări

Sfatul nostru: Everton – Crystal Palace: 1

19.02.2024 21:00

Nici măcar un joc defensiv bine organizat nu a împiedicat-o pe Everton să se salveze de la înfrângerea de la Manchester City (0:2), în ultima rundă, care a fost al șaptelea meci de campionat fără victorie (0-3-4). Everton este în continuare la un punct în spatele salvării, iar la cinci puncte peste ea se află următoarea adversară, Crystal Palace, care a pierdut ultimele două meciuri cu scorul total de 2:7.

Sean Dyche și-a lăudat elevii pentru munca defensivă, dar le-a cerut și să ia exemplu de la Erling Haaland, pentru că încă o dată Toffees nu a arătat prea multe cu mingea în careu. Totuși, acest lucru nu este o noutate, deoarece Everton nu a reușit să marcheze în zece meciuri de campionat, un rezultat pe care nicio altă echipă din PL nu l-a depășit.

Legendarul Roy Hodgson a descris actuala sa suferință pe banca lui Crystal Palace ca fiind cea mai dificilă perioadă a carierei sale, dar formația londoneză nu renunță la lupta pentru salvare. Și nici nu ar trebui să o facă, cu un avans de cinci puncte încă în joc. Totuși, în ceea ce privește ultimele zece meciuri, Palace este a doua cea mai slabă echipă din campionat (2-2-6 înainte de începerea turului) și a primit al doilea cel mai mare număr de goluri (24).

Pe ce să pariezi:

Everton va arăta încă o dată o bună muncă defensivă, care data trecută a permis unei echipe puternice a lui Manchester City primul șut pe poartă în minutul 71, iar de data aceasta va adăuga câteva goluri în fața unui adversar în dificultate. Everton a marcat acasă de cel puțin două ori în trei din ultimele cinci apariții (Tottenham, Chelsea, Newcastle) și va face acest lucru din nou împotriva unor apărări adverse neconvingătoare.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

RABONAPariază pe Rabona cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker