Sparta – Liberec: fiecare echipă va înscrie – DA

RObookmaker
februarie 18, 2024
21 Vizualizări

Pontul nostru: Sparta – Liberec: fiecare echipă va înscrie – DA

18.02.2024 18:00

Avantajul pe care Sparta îl are pe teren propriu față de Slavia, ocupanta locului doi în clasamentul FORTUNA:LIGA, a scăzut, dar, paradoxal, a crescut, deoarece miercuri nu se aștepta pierderea de puncte în fața marii rivale pe terenul slavei Zlín.

Sparta are joi meci de Europa League la Istanbul, în Turcia, și o revanșă cu Galatasaray la Letná. Un adversar extrem de dificil și deplasările își pot pune amprenta. Sparta a avut foarte puțin timp să se pregătească pentru meciul de la Liberec, iar antrenorul Priske trebuie să se angajeze să își rotească echipa, ceea ce nu înseamnă întotdeauna păstrarea forțelor din unsprezece de start. În orice caz, Sparta nu a pierdut încă niciun punct acasă și de obicei joacă un fotbal bun în fața unei Letná pline, în orice formație. Nu este o coincidență faptul că echipa are un număr mare de jucători atât în extremă, cât și spre spate. Panak, care trebuie să se odihnească în săptămânile de cupă, va apărea la stopper, iar Solbakken, semnătura din iarnă, ar putea avea și el mai mult spațiu. Green sau Tuci își revendică și ei minute.

Liberec a intrat în faza de primăvară cu o victorie cu 2:0 în fața lui Sigma, iar echipa este într-o stare de sănătate perfectă. Ei așteaptă cu nerăbdare Sparta, recent au reușit să învingă campioana în exercițiu pe terenul lor. Slovan a reușit să înscrie cel puțin un gol de cinci ori la rând la Letná, echipa se simte bine jucând pe contraatac. Liberec are o serie de jucători tineri în formație, dar acest lucru înseamnă că echipa este bună în ceea ce privește viteza și alergarea, ceea ce face probleme oricărui adversar. În orice caz, cehii din nord se pot gândi cu greu la victorie, pentru că nu au câștigat pe teren străin în actualul sezon și cu greu vor începe pe terenul lui Sparta.

Pe ce să pariezi:

Din punct de vedere numeric, Sparta este favorită clară, nu a pierdut niciun punct acasă, oaspeții nu au câștigat încă în deplasare, dar meciul încropit cu Galatasaray schimbă puțin raportul de forțe și echipa gazdă va fi mai dornică de victorie decât se aștepta, deoarece ambele echipe ar putea fi în avantaj, ceea ce înseamnă că Sparta va trebui să marcheze de cel puțin două ori în drumul lor spre victorie, BetBuilder are meciul.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker