Pavlyuchenkova A. – Collins D.: 2

RObookmaker
februarie 15, 2024
25 Vizualizări

Sfatul nostru: Pavlyuchenkova A. – Collins D.: 2

15.02.2024 13:30

Danielle Collins se prezintă la Doha, în Qatar, cu un stil agresiv și îndrăzneț, plin de lovituri riscante, în special din forehand, care a fost până acum o armă foarte eficientă a tenismenei americane. Odată cu calificarea, ea a câștigat deja cinci meciuri în Qatar, iar forța ei a fost resimțită în precedentele două tururi de Marie Bouzkova și Katerina Siniakova.

În turul următor, jucătoarea de tenis din Statele Unite, în vârstă de 30 de ani, va juca împotriva Anastasiei Pavlyuchenkova pentru un loc în semifinale și este considerată, pe bună dreptate, ușor favorită pe hârtie.

Pavlyuchenkova, care este cu doi ani mai în vârstă, va fi însă o nucă greu de spart. La Doha, ea nu numai că le-a învins pe Daria Kasatkina și Marta Kostyukova, dar și pe Marketa Vondrousova în optimi. Este adevărat, însă, că forma Vondrousovei nu a fost bună de la începutul sezonului, lucru pe care numărul opt mondial l-a confirmat în cele din urmă în confruntarea de miercuri cu experimentata Pavlyuchenkova.

Pe ce să pariezi:

Collins este într-o formă excelentă la Doha și traversează evenimentul principal destul de suveran până acum. Ea o cunoaște bine pe Pavlyuchenkova din meciurile lor, după ce a învins-o în toate cele trei dueluri. Ea va adăuga o a patra victorie joi.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker