Sparta – Pilsen: Sparta -1,5

RObookmaker
februarie 14, 2024
26 Vizualizări

Sfatul nostru: Sparta – Pilsen: Sparta -1.5

14.02.2024 19:00

Echipa locală a revenit în joc și pe primul loc în sezonul regulat înainte de pauza națională, dar după victoria de luni de la Pardubice, se află la cinci puncte în spatele cehilor de la est, cu un meci în plus.

Sparta nu-și mai poate permite încă o ezitare, o victorie cu Boemia de Vest, mai ales acasă, este o necesitate. Clubul praghez se află în acest moment într-o stare de spirit bună, având patru victorii la rând, astfel că forma echipei este bună. Cea mai mare parte a echipei s-a odihnit cum se cuvine, doar Horák și Kempný au fost ocupați din cauza echipei naționale. Dar ambii sunt jucători experimentați și știu cum să lucreze cu corpul lor. Sparta s-a confruntat cu indienii de trei ori în actualul sezon și de fiecare dată a fost o victorie în timpul regulamentar și cel puțin trei goluri în poarta adversă. Elevii antrenorului Gross ar trebui să fie productivi și de această dată, marcând 145 de goluri în 45 de meciuri de-a lungul sezonului, ceea ce dă o medie de trei goluri pe meci.

Pilsen este mult în urmă în comparație. Pentru a înrăutăți situația, atacantul suedez Söderlund s-a accidentat luni și va fi indisponibil pentru o perioadă de timp. În același timp, puștiul din nordul Europei are cifre bune în ofensivă, de care echipa va simți lipsa. Vizitatorii se află la polul opus al clasamentului, adunând trei înfrângeri și o victorie în aceeași perioadă. În plus, Plzeň este mult mai slabă în deplasare decât acasă și, alături de Boleslav, a obținut cele mai puține puncte din tot campionatul (16).

Pe ce să pariezi:

Victoria lui Sparta este susținută de cifrele ofensive și defensive, precum și de recordul reciproc din sezonul actual, cel care poate fi îmbunătățit în cadrul handicapului, Sparta va câștiga cu mai mult de un gol miercuri, acest lucru este adesea ajutat de faptul că echipa care pierde la un gol (sau două) își recheamă adesea portarul.

Încredere:

9/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

IVIBETPariază pe Ivibet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!!
Autor RObookmaker