22Bet Irak

RObookmaker
iulie 22, 2024
53 Vizualizări

Irakul, sau mai degrabă Republica Irak, este o țară musulmană situată în Peninsula Arabică. Populația Irakului este de aproximativ 40,2 milioane de locuitori. În această țară, religia populației nu este irelevantă în contextul legislației aplicabile, ceea ce se remarcă și în ceea ce privește problemele legate de jocurile de noroc. În Irak, atât jocurile de noroc, cât și jocurile de noroc online rămân oficial ilegale. De fapt, jucătorii de noroc sunt foarte dornici să profite de serviciile oferite de casele de pariuri care își oferă serviciile pe portaluri înregistrate în străinătate. Până în prezent, nu au fost aplicate consecințe împotriva acestor jucători.

Jocuri de noroc în Irak

Legile legate de disponibilitatea și legalitatea jocurilor de noroc în Irak nu s-au schimbat de la înființarea statului. Acesta a fost ilegal încă de la început. Codul penal irakian, care a fost promulgat în 1969, interzice toate formele de jocuri de noroc. Un astfel de sistem se regăsește în marea majoritate a țărilor a căror societate aderă la musulmanism. Legile lor sunt foarte mult inspirate de legea islamică, sau Sharia. În teorie, în Irak ar trebui să existe o separare a bisericii și a statului, dar cu siguranță nu ar trebui să fie cazul aici.

Legea islamică afirmă fără echivoc că musulmanii nu ar trebui să se îmbogățească prin jocuri de noroc. Doar munca cinstită și grea este necesară. De asemenea, ei nu trebuie să participe la jocurile de noroc și să le trateze ca pe o distracție care creează dependență și determină neglijarea altor îndatoriri.

22bet Irak

Jocurile de noroc online nu sunt menționate în mod explicit în legislația irakiană. Ilegalitatea sa este dedicată datorită tratării oricărei forme de jocuri de noroc ca fiind ilegală. Acest lucru este valabil și pentru jocurile de noroc digitale. Pe unele site-uri de jocuri de noroc este instituită o blocadă, împiedicând accesul simplu. Realitatea este că mai mult de un cetățean irakian alege să profite de oportunitățile lor, iar până în prezent nu au existat consecințe pentru aceste persoane. Există metode eficiente pentru a ocoli blocada.

Pot folosi jucătorii din Irak platforma 22bet Irak?

În țările musulmane, jucătorii sunt reticenți în a informa restul societății despre dragostea lor pentru jocurile de noroc. Legile lor îi împiedică, teoretic, să profite în vreun fel de pe urma jocurilor de noroc. Cu toate acestea, dorința de a utiliza serviciile de pariuri este adesea mai puternică decât conștientizarea posibilității de a încălca legea. Irakienii caută în mod constant un loc unde pot plasa pariuri și juca jocuri de cazino. De foarte multe ori, alegerea lor cade pe 22Bet Iraq. Această platformă le permite, înainte de toate, să rămână discreți.

Toate tranzacțiile pot avea loc prin plăți avansate care fac dificilă identificarea cetățeanului. În plus, datele personale furnizate sunt foarte bine păzite. După cum reiese din datele generale, irakienii pot utiliza platforma în ciuda impunerii unui blocaj asupra acesteia. De fapt, nu este nevoie de prea mult efort pentru a putea profita din plin de oportunitățile oferite de 22bet Iraq. Cea mai mare amenințare este aceea de a vorbi cu voce tare despre propriul divertisment, ceea ce nu este acceptat de stat.

22BET ► Pariază la 22bet cu un bonus de 100% la prima depunere!
Autor RObookmaker