22Bet Guineea

RObookmaker
august 2, 2024
50 Vizualizări

Din punct de vedere istoric, Guineea a fost denumită Guineea Franceză, deoarece a fost una dintre țările aflate sub influența franceză. În prezent, Guineea a fost denumită Guineea-Conakry, dar, de fapt, este oficial Republica Guineea. Aceste state sunt o țară predominant musulmană situată în Africa de Vest. Ca și în cazul altor foste colonii franceze, jocurile de noroc sunt, de asemenea, legale în Guineea și sunt legale din anul 2000. Deși, inițial, după independență, s-a perceput o abordare foarte diferită a jocurilor de noroc.

Istoria jocurilor de noroc în Guineea

Istoria Guineei ca stat independent începe abia în 1957, când și-a recăpătat independența și s-a eliberat de influența franceză. În primele dispoziții de reglementare a jocurilor de noroc au existat prevederi puternic resimțite, inspirate de legislația franceză referitoare la jocurile de noroc. Abia odată cu trecerea timpului, legislația a început să fie redactată în funcție de ceea ce statul dorea să realizeze.

În consecință, se poate spune că legislația a fost reinventată. Astfel, legalitatea jocurilor de noroc în Guineea a început în 1959. În anul 2000, a fost creată Loterie Nationale de Guinée (LONAGUI), care aparține statului. Filialele și afiliații săi au, de asemenea, permisiunea de a desfășura loterii și jocuri asemănătoare loteriei.

22bet Gwinea

Pe de altă parte, în 2017, a fost înființată prima companie care s-a angajat în domeniul jocurilor de noroc online în Guineea – Guinea Games. De asemenea, legale rămân cazinourile care sunt atașate la hoteluri. Guineea se numără printre puținele țări din lume care, în ciuda unei populații preponderent islamice (85%), au legalizat practic toate formele de jocuri de noroc interzise de stat.

Sunt puse la dispoziție cantități foarte mici de înregistrări referitoare la desfășurarea jocurilor de noroc online în Guineea. Cu toate acestea, funcționarea Guineea Games permite să se concluzioneze că este pe deplin legală. Comunitatea guineană poate participa la pariuri, jocuri de cazinou sau loterii online. Trebuie menționat faptul că numai punctele de vânzare autorizate pot oferi divertisment guineenilor. De fapt, deși site-urile de jocuri de noroc fără licență sunt ilegale, nu există consecințe pentru jucătorii din Guineea. Cu siguranță, acest lucru este puternic influențat și de faptul că abia unul din patru cetățeni are acces la internet, astfel încât aplicarea legii ar fi prea costisitoare.

Ce le poate oferi 22Bet Guineea utilizatorilor?

Sectorul care înglobează jocurile de noroc electronice este în continuă creștere, iar acest lucru este valabil și în Guineea. Această țară este o țintă pentru mulți investitori noi, deoarece autoritățile țării sunt deosebit de deschise față de aceștia. 22Bet, care este catalogat ca fiind un portal european, a fost înființat în 2018, dar oportunitățile pe care le oferă concurează cu succes cu companii care au o experiență mult mai îndelungată.

În același timp, își propune să își extindă aria de acoperire. După piața europeană, a revoluționat și piețele din Asia și Africa. Cu toate acestea, există o concurență acerbă pentru clienții din aceste țări. Prin urmare, a fost pregătită o ofertă pentru jucătorii debutanți, pentru a-i încuraja să își deschidă un cont pe platformă. de asemenea, se poate conta pe bonusuri pentru cei care au deja un cont înregistrat. În acest fel, beneficiază nu numai clienții noi, ci și utilizatorii obișnuiți.

22Bet Guineea

22Bet Guinea se bazează pe o interfață foarte clară, ceea ce face ca utilizarea platformei să fie extrem de ușoară. De asemenea, profesionalismul platformei se învârte în jurul asigurării securității fondurilor colectate sau a datelor transferate. Utilizatorii 22Bet Guinea nu au avut niciodată parte de disfuncționalități sau defecțiuni majore care să afecteze modul de funcționare a platformei. Menținerea performanței ridicate a portalului este foarte sus pe lista de priorități a portalului. acest lucru este valabil indiferent de dispozitivul pe care îl folosește utilizatorul.

22BET ► Pariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker