22Bet Guatemala

RObookmaker
august 1, 2024
54 Vizualizări

Republica Guatemala este cea mai populată țară din America Centrală. Conform informațiilor comunicate oficial, jocurile de noroc în Guatemala sunt ilegale și sunt ilegale încă din 1880. Cu toate acestea, în realitate, situația este cu totul alta. Guatemala găzduiește un număr mare de unități de jocuri de noroc, care operează adesea la limita legii și folosesc reglementări foarte diferite pentru a face acest lucru. Așadar, jocurile de noroc sunt aparent ilegale, deși comunitatea nu are nicio problemă în a le accesa. Uneori este denumit semi-legal, iar prevalența și promovarea caselor de pariuri individuale este puternic influențată de chestiunea financiară.

Istoria jocurilor de noroc în Guatemala

Scoaterea în afara legii a jocurilor de noroc în Guatemala a fost o premieră pentru America Centrală. Guatemala a decis foarte repede să reglementeze jocurile de noroc. Entitățile și persoanele fizice care doresc să înceapă o afacere cu jocuri de noroc în Guatemala pot fi condamnate la o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare, precum și la o amendă care poate ajunge până la 1.300 de dolari în dolari. Guatemalezii sunt conștienți de faptul că acest sector abundă în bani.

Ca urmare, a fost creat Decreto Número 574 El Presidente De La República din 1956, care permite funcționarea unităților de jocuri de noroc în fața entităților autorizate de Ministerul de Interne. În schimbul acordării licenței, se percep taxe de licență foarte mari. Aproape în fiecare an ies la iveală scandaluri în care este expusă spălarea de bani în acest sector. În plus, activitățile de jocuri de noroc sunt dominate de persoane care se ocupă cu activități infracționale. Guatemalezii ar trebui să fie deosebit de vigilenți în ceea ce privește încredințarea detaliilor personale și ale cărților de credit unor entități nesigure.

22bet Gwatemala

Jocurile de noroc online nu au fost încă reglementate în Guatemala. Prin urmare, aceștia sunt foarte dornici să folosească această fereastră. Se percepe o mare încredere în casele de pariuri străine dovedite, care aplică cele mai inovatoare caracteristici de securitate pe site-urile lor.

Bonus de bun venit și alte beneficii de la 22Bet Guatemala

Un avantaj uriaș de la aderarea la rândurile utilizatorilor 22Bet Guatemala este posibilitatea de a profita de un bonus de bun venit foarte atractiv. Casa de pariuri asigură că acesta poate ajunge până la 100 de euro. Obținerea acestei sume de bonus este posibilă doar pentru utilizatorii nou înregistrați. Înregistrarea poate fi făcută de către persoanele care au cel puțin 18 ani și care au un număr de telefon și o adresă de e-mail valabile.

Procesul de înregistrare în sine a fost semnificativ scurtat. Nu este necesară verificarea identității pentru a crea un cont. Pariurile au loc apoi în mod anonim. Utilizatorii obișnuiți pot conta, de asemenea, pe o serie de promoții diferite. Cea mai populară este bonusul de reîncărcare de vineri, care permite mărirea depozitului făcut în acel moment. În plus, cei care și-au pierdut norocul pot conta pe primirea unui bonus la pariurile pierdute.

Fără îndoială, 22Bet Guatemala face o treabă foarte bună în a convinge utilizatorii platformei sale. În consecință, nu lipsesc afirmațiile că în viitor vor exista bonusuri și promoții la fel de atractive. Mai presus de toate, partea mai săracă a populației nu trebuie să-și facă griji cu privire la faptul că șansele lor de câștig vor fi nivelate.

22BET ► Pariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima depunere!
Autor RObookmaker