22Bet Arabia Saudită

RObookmaker
iulie 24, 2024
52 Vizualizări

Arabia Saudită, Regatul Arabiei Saudite, este cea mai bogată țară din Peninsula Arabică. Statutul său de bogăție este puternic influențat de prezența zăcămintelor de petrol. Arabia Saudită are o populație de 34,2 milioane de locuitori. Islamul este religia dominantă în această țară. Prin urmare, atât jocurile de noroc, cât și cele online sunt ilegale, deoarece legea islamică reprezintă o parte însemnată a legislației. Controlează statul, de fapt, acțiunile cetățenilor săi? Există o portiță care permite utilizarea caselor de pariuri străine?

Jocurile de noroc în Arabia Saudită

Jocurile de noroc în Arabia Saudită au fost întotdeauna ilegale. Nu a existat niciun moment în istoria țării în care casele de pariuri să fi fost permise. Influența puternică a religiei asupra legislației din Regatul Arabiei Saudite este foarte evidentă. În acest stat radical, nu ne-am aștepta la o abordare diferită.

Interzicerea jocurilor de noroc derivă din legea Sharia existentă, parte integrantă a acestui regat musulman. Datorită bogăției statului, aceștia reușesc să aplice în mod senzațional această prevedere.

22bet Arabia Saudyjska

Arabia Saudită este una dintre raritățile țărilor musulmane. În unele țări musulmane, jocurile de noroc sunt permise pentru turiști și expatriați. În această țară, nu există o astfel de posibilitate. Și ei trebuie să respecte această interdicție. Există sancțiuni severe pentru încălcarea acesteia, care sunt aplicate extrem de rapid. Controlul strict al internetului face posibilă generarea de rapoarte care să arate că oamenii folosesc platformele caselor de pariuri online.

În plus, sunt impuse sancțiuni mai dure și mai severe celor din afara țării care nu aderă la islam. În Arabia Saudită nu sunt permise jocurile de noroc. Turiștii ar trebui să fie deosebit de sensibili la această interdicție. Aceștia ar putea avea chiar probleme dacă aduc în țară obiecte definite drept „instrumente de jocuri de noroc”, cum ar fi un pachet de cărți de poker.

Din 2016, au existat discuții privind posibila înființare a unui hotel cu cazinou în capitala națională. Acesta ar urma să fie destinat exclusiv turiștilor. Cu toate acestea, discuțiile au intrat acum în impas și este foarte puțin probabil să avanseze în acest deceniu. În Arabia Saudită sunt permise doar tombolele de cai, care au loc la hipodromul King Aziz din Riyadh și King Khaled din Taif.

Au saudiții posibilitatea de a folosi platforma 22bet Arabia Saudită?

Cenzura instituită pe internetul saudit este una dintre cele mai stricte. Există un sistem guvernamental de filtrare care este sensibil la conținutul antireligios, la platformele de pariuri și la site-urile pornografice. Acestea sunt blocate de către Comisia Națională pentru Comunicații și Tehnologie. În consecință, platforma 22bet Arabia Saudită nu are niciun temei pentru a începe operațiunile în această țară. Cetățenii înșiși, în ciuda dorinței lor nedisimulate, se tem cu siguranță să folosească această platformă de teama unor posibile sancțiuni. Acest lucru este valabil și pentru turiști.

22BET ► Pariați pe 22bet cu un bonus de 100% la prima depunere!
Autor RObookmaker