1. FC Köln – RB Leipzig: 2

RObookmaker
martie 15, 2024
23 Vizualizări

Pontul nostru: 1. FC Köln – RB Leipzig: 2

15.03.2024 20:30

1. FC Köln și RB Leipzig au ambiții diferite înaintea ultimelor nouă etape din Bundesliga. Dacă echipa renană luptă pentru a rămâne în elita germană, adversarul vrea să se califice în Liga Campionilor.

Săptămâna trecută, „Caprele” nu au reușit de două ori să păstreze avantajul în fața Borussiei Mönchengladbach în derby-ul regional și au fost nevoite să se mulțumească cu un punct după un rezultat de egalitate (3-3), extinzându-și astfel seria de meciuri fără victorie la cinci (0-3-2), dar în ciuda acestui fapt s-au menținut pe poziția de târgoviștean. 1. FC Köln a înregistrat ambele înfrângeri menționate mai sus pe teren propriu și tocmai în fața propriilor fani trebuie să muncească din greu, fiind acum a doua cea mai slabă echipă din competiție (9).

Leipzig, după ce a terminat pe ultimul loc pe scena europeană, a învins fără probleme pe Darmstadt (2-0) și continuă să se afle la un punct în spatele Borussiei Dortmund, ocupanta locului 4, care ar fi ultima calificată în competiția milionară, având în vedere raportul de forțe actual. Formația saxonă s-a impus convingător la Bochum (4-1) în urmă cu două săptămâni, dar a luat doar două puncte din precedentele patru partide de campionat disputate în deplasare, ceea ce i-a afectat bilanțul general (5-2-5).

Pe ce să pariezi:

Die Roten Bullen au obținut doar două victorii (2-2-4) în deplasare în campionat de la sfârșitul lunii octombrie, dar de data aceasta își vor îmbunătăți recordul nefavorabil și vor lua cele trei puncte necesare de pe RheinEnergieStadion.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker